Bugun...
SON DAKİKA

Helal Argeta Türk marketlerinde

Avrupa’nın en büyük gıda markalarından Argeta, Almanya etno pazarında Türk tüketicisine helal içerikli ürünlerle ulaşıyor
facebook-paylas
 Tarih: 15-02-2022 16:36:07  -   Güncelleme: 18-03-2022 09:01:07

Helal Argeta Türk marketlerinde

Krem et sürmeleri çeşitleriyle Almanya genelinde satış grafiğini her yıl yükselterek devam ettiren Argeta, Türk süpermarketlerinde Ramazan aylarında daha yoğun bir ilgi görüyor. “Ekmeğin güzel tarafı” sloganıyla krem et sürmeleri konseptinde Türk tüketiciyle buluşan Argeta, özellikle sahurda hafif, doyurucu, sağlıklı ve lezzetli bir atıştırmalık olarak tüketiliyor. İftar sofralarında ise pidenin ya da ekmeğin üzerine sürülerek farklı tariflerde pratik aperatif menüleri olarak hazırlanabiliyor.   

 

Helal konseptinde 4 farklı tavuk ürünü Türk marketlerinde satışa sunan Argeta’nın sade, baharat soslu, harissa soslu ve çocuklara özel çeşitleri bulunmakta. Ürünlerin Türk ve Müslüman tüketicilerden ilgi görmesinin en önemli sebepleri arasında; helal içerikte üretilmesi, pratik ve lezzetli atıştırmalık olarak görülmesi, kolay açılan kutularda olması, palm yağı, gluten içermemesi, yapay tatlandırıcı, renklendirici ya da koruyucu katkı  maddelerin kullanılmamasıdır.

 

 

KALİTELİ VE HELAL

 

Buna ek olarak az tuzlu olması, doğal baharatlar ve bitkisel yağlar kullanılması ürünün talep görmesini sağlayan etkenler arasında. Kahvaltı, ara öğün ve akşam yemekleri için harika bir aperatif olarak rağbet gören Argeta krem et sürmeleri, özenle seçilmiş kaliteli helal etlerden üretilmektedir. Atlantic Grup tarafından oluşturulan marka, 1964 yılında başlayan hikayesiyle et, balık, sebze içeren lezzet yelpazesini genişleterek bugüne kadar geldi. Argeta, başarılarının temelini, ürünlerine olan güvene ve marka bilinciyle oluşturduğu mesajların tüketiciler tarafından benimsenmesine dayandırıyor. Kampanyalarında tüketiciyle duygusal bağı başarıyla yakalayan marka, geçtiğimiz aylarda Nielsen araştırma şirketinden  “Avrupa'nın 1 numaralı et çeşitleri” unvanını da aldı.  

 

Bu ürünü deneyip satın alan tüketicilerin kahvaltı ve öğün sofralarından eksik etmediklerini, evde, okulda, işte, seyahatte, vazgeçemedikleri lezzet olduğunu söylemeleri ortak yorum olarak ön plana çıkmakta.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER EKONOMİ Haberleri
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
GAZETEMİZ
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI