Bugun...
SON DAKİKA

AOK Hessen hastalığa yol açan kusurların peşinde!

AOK Hessen, 'Sağlık yakınlık ister' düşüncesi ile akciğer rahatsızlığına müzdarip olan hastalarına en uygun ve etkin tedavi imkanı sunuyor
facebook-paylas
 Tarih: 05-07-2019 00:21:12

AOK Hessen hastalığa yol açan kusurların peşinde!

AOK-Hessen sigortalıları için çok kısa zamandan akciğer kanseri tedavisi işlevi uygun ve özel bir duruma getirildi. Tümör örnekleri Frankfurt Üniversitesi Hastahanesini uzmanlarına gönderilerek, orada incelenir. O işlevlerden sonra uzmanlar mümkün olan en uygun ve doğru tedaviyi önerirler.

 

Kişiye özel tıp hizmeti ile genetiksel anlamda hatalı olan kanser hücrelerinin kusurları bu sayede keşfedilir, bu durum hastalığın gidişatını olumlu etkiler. Kanserli hücrelerin mutasyonları bilinir ve daha sonrasında hedefe yönelik kanser tedavisi önerilir. Bu tedavi metodu daha iyidir, uzun süreli sağ kalma olasılığını yükseltir. Her şeyden önemlisi önemli ölçüde daha az yan etkisi bulunmaktadır. Almanya´da uygulanan olağan bir durum değildir. Diğer bir avantaj ise; bu modern yöntemler sayesinde tüm mutasyonları tek bir örnek ile incelemeyi mümkün kılar. Buda hastaları genellikle daha fazla örnek vermekten kurtarır.

 

AOK Hessen bronş ve akciğerlerinde kötü huylu, ilerlemiş, küçük hücreli olmayan tümörlerden müzdarip sigortalılarına, bu hizmeti sunmaktadır. Yılda en az 1.500 kişiye bu tanı konulmaktadır. Bu yeni hizmet klinik veya onkoloji bölümünde meslek tecrübesi olan kurum üzerinden alına bilinir.

 

Tümör dokusu Frankfurt Üniversite Hastahanesine gönderilir, orada incelenir ve değerlendirilir. Bu imkan sayesinde eve yakın bir ortamda tedavi alabilmeniz mümkün olur.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER SAĞLIK Haberleri
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
GAZETEMİZ
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI