Bugun...
SON DAKİKA

Farah Zeynep Abdullah’tan Sert Yanıt: Gençliğe Hitabe ile Cevap Verdi

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik soruşturma ve sonrasında gerçekleştirilen eylemler hakkında yapılan olumsuz yorumlara karşı sert bir çıkış yaptı.
facebook-paylas
 Tarih: 21-03-2025 19:01:00

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik soruşturma ve sonrasında gerçekleştirilen eylemler hakkında yapılan olumsuz yorumlara karşı sert bir çıkış yaptı. Bir sosyal medya kullanıcısının “Siz kimsiniz ki ülkeyi kurtarmaktan falan bahsediyorsunuz” şeklindeki yorumu üzerine Abdullah, Gençliğe Hitabe‘yi referans göstererek “Atatürk’ün gençliğe hitabesini okursan görürsün kim olduklarını” yanıtını verdi.

Abdullah, Instagram hesabından Atatürk’ün Gençliğe Hitabe’sini paylaşarak, gençliğe duyduğu saygıyı ve bağlılığı yinelemiş oldu. Bu sert yanıt, sosyal medyada geniş bir yankı uyandırarak, Abdullah’ın duruşunu net bir şekilde ortaya koydu.

 

 

 

 

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER MAGAZİN Haberleri
  HABER ARŞİVİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI