Bugun...

Dilara Kırmıt Gazze İçin Podyumda Estirdi

Podyumların yıldızı Dilara Kırmıt, Gazze için düzenlenen defilede gönüllü olarak yer aldı. AFWEU tarafından organize edilen etkinlikte, uluslararası tasarımcılar koleksiyonlarıyla destek verdi, tüm gelir ve bilet satışı yapılmadı.
facebook-paylas
 Tarih: 28-10-2025 14:25:36

Dilara Kırmıt Gazze İçin Podyumda Estirdi

Dilara Kırmıt Gazze İçin Podyumda

Podyumların tescilli güzeli Dilara Kırmıt, TV dizi filmindeki başarısının ardından bu kez Gazze için podyuma çıktı. AFWEU kurucusu Aydın Açık tarafından düzenlenen defile, modayı mesleki boyutun ötesinde bir duruş olarak kullanmayı amaçladı.

Dilara Kırmıt etkinlikle ilgili olarak, “Bu organizasyon mesleki boyutu aşan, şartsız gönülden yer aldığım bir etkinlikti,” ifadelerini kullandı. AFWEU kurucusu Aydın Açık da, “Her tasarım, her adım, her bakış Gazze’deki soykırıma karşı bir ağıttır,” vurgusunu yaptı.

Uluslararası Tasarımcılar Defileye Destek Verdi

Defilede koleksiyonlarıyla renk katan tasarımcılar:

  • Rusya’dan: Tatiana Merkulova, Olga Panteleeva, Darina Leonid

  • Kazakistan’dan: Brand by Zhamilya, Kundys Takia

  • Türkiye’den: Ayfa Wedding Dress, Sibel Tipit, Zeyep Kaya

Etkinliğe 150 özel davetli katıldı; bilet satışı veya maddi sponsorluk alınmadı.

Mesaj: Tüm Kesimlerden Tepki

Gazze için podyumda arkadaşlarıyla muhteşem bir gösteriye imza atan Dilara Kırmıt, “Herkesin, her kesimin bu soykırıma tepkisini elinden geldiğince göstermesi gerekli,” dedi. Etkinlik, modayı estetikten öte bir duruş ve farkındalık aracı olarak kullandı.

 

 

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER MAGAZİN Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI