SON DAKİKA

"saldırı" İLE İLGİLİ HABERLER

Almanya'da her iki günde bir camiye bombalı tehdit
Almanya'da bir ayda, Müslümanlar Merkez Konseyi camileri 20, Diyanet İşleri Türk İslam Birliği camileri ise 9 bombalı te..
İngiltere'de 5 camiye balyozla saldırı
İngiltere'nin Birmingham kentinde 5 camiye gece saatlerinde balyozla saldırı düzenlenirken, terörle mücadele ekipleri de..
Federal güvenliğin siber saldırıdan haberi varmış
Almanya'da Federal Güvenlik ve Bilgi Teknolojileri Dairesinin, siyasetçilerin ve tanınmış kişilerin kişisel bilgilerinin..
Almanya'daki siyasetçilere siber saldırı
Almanya'da aralarında Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier ve Başbakan Angela Merkel'in de bulunduğu yüzlerce siyasetçi..
Türk kadına tramvayda saldırı
Almanya'nın Köln kentinde geçen hafta meydana gelen olayda, Hacer Uğurlu, işe gitmek için bindiği tramvayda bir kişi tar..
Almanya'da PKK'lılar Türklere saldırdı
Berlin'de terör örgütü yandaşları Türk aileye saldırdı. Polis, PKK'lılar yerine Türk aileyi orantısız güç kullanarak göz..
Almanya'da Türk restoranına saldırı
Almanya’nın Saksonya eyaletinin Chemnitz kentinde bir Türk restoranı, kimliği belirsiz kişiler tarafından kundaklandı...
Kırım'da okula saldırı: 19 ölü, 47 yaralı
Rusya tarafından ilhak edilen Kırım'da bir yüksekokulda gerçekleşen bombalı ve silahlı saldırıda 19 kişi öldü, 47 kişi y..
Almanya'da camiye çirkin saldırı
Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyaletindeki Gladbeck kentinde bir camiye gece kimliği belirsiz kişilerce gamalı h..
YUKARI