SON DAKİKA

"merkel" İLE İLGİLİ HABERLER

Merkel Brexit'in yeniden müzakere edilmesine karşı
Almanya Başbakanı Merkel, İngiltere'nin AB'den ayrılmasını (Brexit) düzenleyen anlaşmanın yeniden müzakere edilmesine ka..
Merkel'den Hong Kong'daki protestolara ilişkin açıklama
Almanya Başbakanı Merkel, Çin'in Hong Kong Özel İdari Bölgesi'nde suçluların Çin'e iadesi tasarısına karşı yürütülen pro..
Merkel'den G20 Liderler Zirvesi'nde önemli mesaj
Almanya Başbakanı Angela Merkel, "Çin ile ABD arasındaki görüşmelerin diğer görüşmelerle birlikte başarıya ulaşmasını ar..
Merkel'den kamu kurumlarına
Almanya Başbakanı Angela Merkel, aşırı sağcı suçların aydınlatılması gerektiği, aksi takdirde kamu kurumlarının güvenili..
'May'in istifa kararını saygıyla karşılıyorum'
Almanya Başbakanı Angela Merkel, "İngiltere Başbakanı Theresa May ile her zaman çok iyi bir şekilde çalıştım. Kararını s..
Almanya'dan
Almanya Bakanlar Kurulu, iltica talebi reddedilen kişilerin sınır dışı edilmelerini kolaylaştıracak yasa tasarısını kabu..
Almanya-ABD güvenlik ortaklığı çatırdıyor mu?
Trump’ın başkanlık koltuğuna oturmasının ardından ABD’nin ciddi sorunlar yaşadığı müttefiklerden biri de gerek Avrupa Bi..
Böhmermann'ın Merkel'e açtığı davada yeni gelişme
Berlin İdari Mahkemesi, sanatçı Jan Böhmermann'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içeren şiiri hakkında ya..
Merkel'den Orta Doğu'da iki devletli çözüm vurgusu
Almanya Başbakanı Angela Merkel, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile yaptığı telefon görüşmesinde, iki devletli bir ..
Libya uyarısı
BM Mülteciler Yüksek Komiseri Grandi, "Libya'da artan gerginlik 2011'de gördüğümüz gibi daha da fazla insanın yer değişt..
YUKARI