SON DAKİKA

"brexit" İLE İLGİLİ HABERLER

Merkel Brexit'in yeniden müzakere edilmesine karşı
Almanya Başbakanı Merkel, İngiltere'nin AB'den ayrılmasını (Brexit) düzenleyen anlaşmanın yeniden müzakere edilmesine ka..
Heiko Maas'tan Brexit açıklaması
Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, İngiliz Parlamentosunda Brexit anlaşmasının üçüncü kez reddedilmesine ilişkin "Anla..
Brexit bir kez daha oylanacak
Avam Kamarası Başkanı daha önce iki kez reddedilen Brexit anlaşmasının bir kez daha oylanmasına izin verdi.
Merkel'den Brexit açıklaması
Almanya Başbakanı Merkel, İngiltere'nin Brexit müzakerelerini uzatma isteğine ilişkin, "Kısa süreli bir uzatma üzerinde ..
'Düzenli Brexit için mücadele edeceğim'
Almanya Başbakanı Merkel, İngiltere’nin AB'den ayrılmasına ilişkin, "29 Mart'ın son saatine kadar düzenli bir çıkış için..
Brexit'e 3. kez parlamento engeli
Parlamentonun alt kanadı Avam Kamarası'nın Başkanı John Bercow, Brexit anlaşmasının aynı şekliyle bir kez daha oylanması..
Merkel’den Brexit açıklaması
Almanya Başbakanı Merkel, İngiltere'nin AB'den ayrılmasına yönelik Avrupa Komisyonu ile yaptığı anlaşmayı yeniden müzake..
'Ayrılık anlaşmasının açılması gündemde yok'
Almanya Hükümet Sözcüsü Seibert, İngiltere'nin AB'den ayrılmasına yönelik Avrupa Komisyonu ile yaptığı anlaşmanın yenide..
'İngiltere Başbakanı'nın önerilerini bekliyoruz'
Almanya Başbakanı Angela Merkel, İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden (AB) ayrılmasına ilişkin anlaşmayı müzakere etmek içi..
May'e büyük şok! Reddettiler
İngiltere Başbakanı Theresa May'in AB ile vardığı birlikten çıkış (Brexit) anlaşması İngiliz parlamentosunda yapılan oyl..
YUKARI