SON DAKİKA

"Rusya" İLE İLGİLİ HABERLER

‘Rusya ile görüşmek lazım’
Almanya Başbakanı Angela Merkel, ABD'nin INF'den çekilmesine ilişkin, "Bizim için Rusya'nın sözleşmeyi ihlal ettiği açık..
Merkel ve Putin Suriye'yi görüştü
Almanya Başbakanı Merkel ve Rusya Devlet Başkanı Putin, telefon görüşmesi gerçekleştirerek, Suriye’de çatışmanın yatışma..
Putin ile Merkel telefonda görüştü
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile Ukrayna ile Azak Denizi’nde yaşanan gerginliği ..
Almanya'dan Rusya'ya çağrı
Almanya Savunma Bakanı Ursula von der Leyen, Rusya'ya, Ukrayna'ya ait gemi ve askerleri bir an önce serbest bırakma çağr..
Ukrayna'da sıkıyönetim ilan edildi
Ukrayna, Karadeniz'de Kerç Boğazı yakınlarında Rus savaş gemilerinin Ukrayna savaş gemilerine silahlı müdahalede bulunma..
Almanya'dan Soçi mutabakatına destek
Alman Hükümet Sözcü Yardımcısı Fietz,"Süreç tamamlanmış değilse de uygulama ilerliyor gibi görünüyor. Bundan dolayı bu s..
Kırım'da okula saldırı: 19 ölü, 47 yaralı
Rusya tarafından ilhak edilen Kırım'da bir yüksekokulda gerçekleşen bombalı ve silahlı saldırıda 19 kişi öldü, 47 kişi y..
Türkiye ve Rusya'dan ulusal para hamlesi
Türkiye, ticarette ulusal para birimlerinin artırılmasına yönelik hamle doğrultusunda Rusya'dan ruble ile buğday alacak...
Rusya-Türkiye maçının biletleri satışa çıktı
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde Rusya ile yapacağı maçın misafir takım tribün biletleri satışa sunuldu...
Rusya’ya yaş meyve sebze ihracatı 410 milyon doları aştı
Yaş meyve sebze sektörünün ihracatta lider pazarı Rusya Federasyonu’na sekiz aylık dönemde yaş meyve sebze ihracatımız 4..
YUKARI