|
Tweet |
Almanya'nın Gelsenkirchen kentinde, 12 Nisan Cumartesi günü unutulmaz bir futbol karşılaşması düzenlenecek. Fenerbahçe efsanelerinden oluşan "Fenerbahçe Legends" takımı, eski Schalke 04 oyuncularıyla "Schalke 04 Traditionsmannschaft" arasında dostluk maçı yapacak.
Sportanlage Ückendorf Stadı'nda TSİ 15.30'da başlayacak olan bu özel karşılaşmada, Fenerbahçe'nin eski yıldızlarının yanı sıra, Schalke 04’te oynamış ve Almanya Milli Takımı ile dünya şampiyonluğu kazanmış futbolcular da yer alacak.
Fenerbahçe Legends takımında, Serkan Özsoy, Erol Bulut, Mehmet Yozgatlı, Elvir Boliç, Miroslav Stoch, Bülent Uygun, Ceyhun Fersoy, Ali Bilgin, Önder Turacı, Deniz Barış, Kemal Aslan, Serkan Balcı, Erhan Albayrak, Bruno Alves ve Marcio Nobre gibi efsane isimlerin yer alması bekleniyor. Teknik ekipte ise Yılmaz Vural ve Bülent Uygun görev alacak.
Schalke 04'te ise Olaf Thon, Oliver Reck, Ailton Goncalves gibi ünlü futbolcular forma giyecek.
Bu dostluk maçı, Türk-Alman dostluğunu pekiştirmek amacıyla düzenleniyor ve maçın biletleri Gelsenkirchen Fenerbahçeliler Derneği’nden temin edilebiliyor.