SON DAKİKA

"almanya/4/s/keywords/almanya" İLE İLGİLİ HABERLER

Merkel'den Suudi Arabistan'a silah ihraç etmeme kararı
Almanya Başbakanı Merkel, hükümet olarak Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın ölümünün arka planı aydınlatılana kadar Suudi ..
'Daha güçlü iş birliklerini anons edeceğiz'
Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Yakın dönemde çok daha güçlü iş birliklerini anons edeceğimiz bir döneme giriyoruz. Y..
Almanya’dan AB ülkelerine çağrı
Almanya Ekonomi ve Enerji Bakanı Altmaier, Suudi Arabistan'a silah ihracatı yapmama kararı aldıklarını hatırlatarak, öte..
Yol Arkadaşım 2 filminin Avrupa galası
Başrollerini İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Ezgi Eyüboğlu'nun paylaştığı "Yol Arkadaşım 2" filminin Avrupa galası Alman..
Alman iş adamlarından Türkiye çıkarması
Alman Ekonomi ve Enerji Bakanı Peter Altmaier, 24 Ekim’de Alman iş adamlarının yoğunlukta olduğu bir heyetle Türkiye’ye ..
Almanya'dan Soçi mutabakatına destek
Alman Hükümet Sözcü Yardımcısı Fietz,"Süreç tamamlanmış değilse de uygulama ilerliyor gibi görünüyor. Bundan dolayı bu s..
Almanya'dan Suudi Arabistan'a 417 milyon avroluk silah satışı
Almanya, Yemen iç savaşındaki rolü nedeniyle eleştirdiği Suudi Arabistan'a bu yılın ocak-eylül döneminde yaklaşık 417 mi..
Almanya'da Türk restoranına saldırı
Almanya’nın Saksonya eyaletinin Chemnitz kentinde bir Türk restoranı, kimliği belirsiz kişiler tarafından kundaklandı...
Maas, Suudi Arabistan ziyaretini askıya aldı
Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, Suudi Arabsitan'ın Kaşıkçı vakasına ilişkin açıklama yapmasının ardından bu ülkeye ..
Almanya'nın finallere gitme şansı kalmadı
UEFA Uluslar Ligi'nde dördüncü hafta, 9 maçla tamamlandı
YUKARI