SON DAKİKA

"almanya/11/tum-haberler/s/keywords/almanya" İLE İLGİLİ HABERLER

Putin ile Merkel telefonda görüştü
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile Ukrayna ile Azak Denizi’nde yaşanan gerginliği ..
Libertadores Kupası River Plate'in
Arjantin'in iki ezeli rakip takımını buluşturan, Güney Amerika'nın en önemli futbol turnuvası Libertadores Kupası'nı Boc..
Merkel'den 'göç sorunu için toplu çalışma' çağrısı
Almanya Başbakanı Merkel, göç sorunu konusunda bireysel politikaların yetersizliğine dikkati çekerek, soruna toplu şekil..
'Uyarı grevi' ulaşımı aksattı
Almanya'da ülke genelinde sabah 05.00 ile 09.00 arası yapılan grev nedeniyle, işe gidecekler tren yerine alternatif ulaş..
Almanya'da DİTİB kararı
Almanya iç istihbarat teşkilatının Diyanet İşleri Türk İslam Birliğinin ülkedeki faaliyetlerini takibe almayacağı bildir..
Robben tekliflere açık
Bayern Münih'in Hollandalı yıldızı Robben, "Bayern Münih'ten ayrılacağımı herkes biliyor. Yüzde 100 ikna olduğum bir tek..
resim yok
Almanya'daki Sosyal Demokrat Parti (SPD), Avrupa Parlamentosu seçimleri için Adalet Bakanı Katarina Barley'i liste başı ..
Almanya'nın masalsı şehri
Heidelberg, savaşlar sırasında Almanya'da bombalanmayan nadir şehirlerinden olması dolayısıyla Orta Çağ'dan bugüne uzana..
Alman otomotiv devleri Trump'la pazarlık masasında
ABD’nin halihazırda 66 milyar dolar ticaret açığı var ve bunun 30 milyar doları, AB’den ithal edilen otomobil ve parçala..
İngiltere'de Brexit oylaması ertelendi
İngiltere Başbakanı May, Brexit Anlaşması'nın parlamentoda oylanmasını ertelediğini açıkladı.
YUKARI