SON DAKİKA

"almanya/11/s/keywords/almanya" İLE İLGİLİ HABERLER

Putin ile Merkel telefonda görüştü
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile Ukrayna ile Azak Denizi’nde yaşanan gerginliği ..
Merkel'den 'göç sorunu için toplu çalışma' çağrısı
Almanya Başbakanı Merkel, göç sorunu konusunda bireysel politikaların yetersizliğine dikkati çekerek, soruna toplu şekil..
'Uyarı grevi' ulaşımı aksattı
Almanya'da ülke genelinde sabah 05.00 ile 09.00 arası yapılan grev nedeniyle, işe gidecekler tren yerine alternatif ulaş..
Almanya'da DİTİB kararı
Almanya iç istihbarat teşkilatının Diyanet İşleri Türk İslam Birliğinin ülkedeki faaliyetlerini takibe almayacağı bildir..
Robben tekliflere açık
Bayern Münih'in Hollandalı yıldızı Robben, "Bayern Münih'ten ayrılacağımı herkes biliyor. Yüzde 100 ikna olduğum bir tek..
Almanya'nın masalsı şehri
Heidelberg, savaşlar sırasında Almanya'da bombalanmayan nadir şehirlerinden olması dolayısıyla Orta Çağ'dan bugüne uzana..
Sanayi üretiminde beklenmedik azalış
Almanya'da sanayi üretimi, ekimde bir önceki aya göre yüzde 0,5 azaldı. ING Almanya Başekonomisti Brzeski, sanayi üretim..
Aranan 467 neonazi nerede?
Almanya'da haklarında yakalama kararı bulunan, dörtte biri şiddet eğilimli 467 neonazinin nerede olduğu bilinmiyor. ..
Almanya'dan Çin'e Sincan eleştirisi
Almanya'da hükümetin insan hakları ve insani yardım sorumlusu Baerbel Kofler Çin'deki insan hakları durumunundan endişe ..
Elektrikli araçlar  binlerce kişiyi işinden edecek
Alman İş Piyasası ve Meslek Araştırmaları Enstitüsü çalışmasına göre, Almanya’da 2035’e kadar elektrikli motorlara geçiş..
YUKARI