SON DAKİKA

"almanya" İLE İLGİLİ HABERLER

Henüz tüm sorular cevaplanmadı
Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Adebahr, Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin henüz tüm soruların cevaplandırılma..
Camilerin saldırılara uğraması skandaldır
Almanya Yahudiler Merkez Konseyi Başkanı Schuster, Almanya'da camilere yönelik saldırıların arttığını belirterek, "Camil..
'Mesut Özil için daha çok şey yapmalıydık'
Alman Milli Takımı futbolcusu Boateng, ırkçı ve ayrımcı saldırılar nedeniyle milli takımı bırakan Mesut Özil için daha ç..
'Utanç duvarı' 29 yıl önce yıkıldı
İkinci Dünya Savaşı'nın ardından doğu ve batı olarak bölünen Almanya'da Berlin'i ikiye ayıran ve "Utanç Duvarı" olarak d..
Dizel araç sahiplerine kötü haber!
Almanya'da Gelsenkirchen İdare Mahkemesi, Temmuz 2019'dan itibaren Essen ve Gelsenkirchen kentlerinde eski dizel araçlar..
Merkel sonrası Almanya ve Avrupa siyaseti
Almanya Başbakanı Merkel'in aralık ayında parti genel başkanlığını bırakacağını açıklaması Alman siyasetini hareketlendi..
Yeni göç yasası Balkan nüfusunu tehdit ediyor
Almanya'nın, ülkedeki nitelikli iş gücü açığını kapatmak amacıyla çıkarmayı planladığı göç yasasının, Balkan ülkelerinde..
'Türk makamlarının çabaları büyük rol oynadı'
Alman hükümet sözcülüğünden yapılan açıklamada Kaşıkçı cinayetine ilişkin, "Türk makamlarının çabaları, olayın soruşturu..
Almanya'da PKK'lılar Türklere saldırdı
Berlin'de terör örgütü yandaşları Türk aileye saldırdı. Polis, PKK'lılar yerine Türk aileyi orantısız güç kullanarak göz..
Almanya'da Türk çocukların hakları için gösteri
Almanya Düsseldorf'daki gösteride, koruma altına alınan Türk çocukların ana dilinden, kültüründen ve dini değerlerinden ..
YUKARI